نوشته شده توسط : سارا موسوی

به انواع خدماتی که بر سطح نمای ساختمان مانند شستشوی نما ، رنگ آمیزی نما ، پیچ و و رولپلاک کردن نما و نورپردازی نما توسط افرادی که با طناب بر سطح نما و ارتفاع کار میکنند خدمات کار در ارتفاع گفته میشود.
این شغل بر خلاف آنچه به نظر میرسد،شغل کم خطری است ولی افراد کمی این حرفه را برای شغل انتخاب می کنند.

از امتیازات کار با طناب صرفه جویی در مصرف هزینه و وقت در مقایسه با روش های دیگر مانند داربست میباشد.

افرادی که خدمات کار با طناب را انجام میدهند باید دارای بیمه باشند زیرا در صورت عدم رعایت صحیح نکات ایمنی امکان دارد دچار مشکلاتی شوند.

این کار معمولا بدون استفاده از داربست صورت میگیرد که از نظر ایمنی هم مخاطرات کمتری دارد.

در ضمن هزینه آن کمتر از هزینه کار بر روی داربست میباشد.

استخدام کار در ارتفاع با طناب (ارتفاع کار ، راپل کار ، طناب کار )

به دلیل تعداد زیاد درخواست خدمات کار با طناب و کمبود نیروی کار حرفه ای ، ما از نیروهای با تجربه دعوت به همکاری به عمل می آوریم.

ارتفاع کار جذب شده باید تجربه و دقت بالا باشد و همینطور در خصوص مسائل ایمنی دقیق و جدی باشد.

میزان حقوق بر اساس ساعات و کیفیت و سرعت کار میباشد.همچنین ارتفاع کار توسط راپلیست بیمه سالیانه میگردد.

کار در ارتفاع با طناب پیچ رولپلاک نما

پیچ رولپلاک نما با طناب یکی از مهمترین خدمات این حرفه میباشد.

در حال حاضر ریزش سنگ نمای ساختمان ها یکی از جدی ترین خطرات در شهر سازی و زندگی شهروندان میباشد که این امر میتواند هزینه های جبران ناپذیر مالی و جانی در بر داشته باشد.

جهت ممانعت از وقوع چنین اتفاقی،پیچ و رولپلاک کردن سنگ نما بهترین راه حل میباشد.

از مهمترین ویژگیهای راپلیست استفاده از مرغوبترین لوازم و مجربترین نیروها و بهترین مصالح میباشد.

از نظر امنیت هم کار با طناب برای پیچ و رولپلاک نمودن سنگ نما بسیار بالاتر از داربست میباشد که از نظر آمار هم این امر کاملا مشهود است.

روش انجام کار با طناب و بدون استفاده از داربست

همانطور که مشخص است کار در ارتفاع به معنی کار بر روی ارتفاعی است که دسترسی به آن جا امکان پذیر نیست.

خدمات کار با طناب به چند روش امکان پذیر است:

  • خدمات نما روی داربست
  • خدمات با طناب
  • سایر روش ها مثل نردبان و جرثقیل و کلایمر

خدمات کار در ارتفاع با طناب یا بدون داربست در تهران وکرج

کار با طناب به شیوه های متنوع قابل انجام است که هر یک سختی و خطرات مخصوص به خود را دارند.
یکی از این روش ها کلایمر است که به خاطر بار سنگین کلایمر روی ساختمان بسیار خطرناک است و موجب حادثه میشود.
کار در ارتفاع بر روی داربست نیز سخت و خطرناک است .به خاطر این که هیچ ثباتی روی ارتفاع ندارید و دائما در حال تکان خوردن هستید. همچنین داربست میتواند باعث ورود دزد ها به خانه شود و نیز از ورود و خروج ماشین ها جلوگیری می کند.

کار در ارتفاع با طناب و بدون داربست در تهران

بهترین و خلاصه ترین راه برای انجام خدمات ،کار در ارتفاع با طناب و بدون داربست می باشد که این روش در دنیا به عنوان سمبل تعمیرات ساختمانی نام دارد.

خدمات کار در ارتفاع

  • نظافت و شستشوی نمای ساختمان
  • پیچ و رولپلاک کردن سنگ نمای ساختمان برای تثبیت و فیکس کردن نما
  • خدمات کار برروی طناب و پوشش درز انقطاع و ورود پرندگان به داخل ساختمان
  • خدمات نقاشی ساختمان که در کار ما رونق زیادی دارد.
  • آب بندی و پوشش درز های روی نما

در شرکت ما خدمات نمای ساختمان با ارتفاع کاران بدون اعتیاد و موفق بسیاری انجام می شود.

میزان درآمد از کار در ارتفاع

این مبحث در مورد کار در ارتفاع با طناب است که رشد زیادی در ایران پیدا کرده است . کار با طناب در ایران با وجود سختی زیاد با درآمد کمی همراه است .
این کار ازجمله سخت ترین کارهای دنیاستبه همین خاطر افراد بسیار حاضر به انجام این کار می شوند. علاوه بر نترس بودن باید مهارت بالایی در انجام کارهای خدماتی و فنی داشته باشند.
از این کار با طناب می توان در صنایع هوایی و دریایی هم استفاده کرد.

خطرات این حرفه :

اگر به دنبال ارتفاع کار مطمئن برای انجام خدمات نما هستیه توجه به نکات زیر لازم است:
فردی سالم و به دور ازاعتیاد باشد.
یک ارتفاع کار ماهر همواره از ابزارهای به روز و ایمن استفاده می کند.
دارای بیمه باشد چون شرط اول برای انجام کار در ارتفاع بیمه می باشد.
تجربه کافی در انجام خدمات فنی داشته باشد.
از نزدیک ترین افراد به خود برای انجام خدمات نما به خصوص پیچ و رولپلاک سنگ نما استفاده کنید.

قیمت کار در ارتفاع

نرخ مشخصی برای خدمات کار با طناب در نظر نگرفته اند.
برای تعیین قیمت کار برای از نزدیک کار را مشاهده کنیم تا قیمت حدودی به شما گفته شود . خدمات نماشویی و پیچ و رولپلاک نما از جمله کارهایی هستند که باید با دیدن کار هزینه را بگوییم.

استخدام کار در ارتفاع در شرکت راپلیست

افراد واجد شرایط برای خدمات نمای ساختمان با طناب میتوانند خود را در پایین صفحه به ما معرفی کنند و با بیان شماره تلفن خود از خدماتی که انجام میدهند و در آن مهارت دارند نام برده و ما با بررسی کردن با شما تماس میگیریم.

وسایل و لوازم کار با طناب

هر روزه لوازم زیادی با برند های متعدد به سبب گران بودن ابزار های فرانسوی به کشورمان وارد می شود.
برای خرید لوازم راپل باید دقت کافی داشته باشید زیرا لوازم های ایرانی برای کار با طناب قابل اعتماد نیستند .
همینطور برای فرود و صعود هم لازم است از بهترین های ابزارهای خارجی تا حد امکان فرانسوی استفاده شود.
برای طناب حمایت هم از شانت استفاده کنید چون امنیت بالایی دارد و پله رکاب (یومار) یک ابزار حرفه ای است.

کار در ارتفاع در کرج

همواره بهتر است از شیوه کار در ارتفاع با طناب برای انجام خدمات نما در کرج استفاده کنید چون هزینه کمتری دارد.ممکن است نماها از هر لحاظ دچار آسیب های جدی و زیان باری شوند و در این صورت شما به ما نیاز پیدا می کنید.

مخاطرات کار با طناب

برای انجام این کار باید طناب را در جای محکم و ایمن ببندیم تا در صورت تردید و تغییر مسیر طناب تکان نخورد و از جایش در نیاید.
کار در ارتفاع از جمله خطرناک ترین کار های جهان می باشد اما با این حال اگر ابزار امن در دست باشد یکی از ایمن ترین و و لذت بخش ترین کار های دنیا می باشد.

ابزار کار با طناب

ما ابزار کار در ارتفاع را به صورت عمده و با هزینه مناسبی به فروش می رسانیم.همچنین لوازم آن را از شمال به جنوب و غرب به شرق کشور به هم فروش می رسانیم و هم از شما خریداریم.

برای اطلاعات بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: کار , ارتفاع , طناب , نماشویی , ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

وجود ساختمان‌های بلند و آسمان‌خراش‌ها در کلانشهرها و شهرهای بزرگ سبب شده است تا در دهه‌های اخیر، خدمات کار در ارتفاع مورد توجه واقع شود. در صورتی که قصد داشته باشیم بدون نیاز به داربست کارهای خدماتی ساختمان های بلند را انجام دهیم از ابزاری به نام "راپل" استفاده می‌شود. خدماتی که با راپل در ساختمان‌های بلند می‌توان انجام داد دامنه گسترده‌ای دارد و برای جامعه پیشرفته امروزی با توجه به رواج برج‌سازی و ساختمان‌های چندین طبقه، بدون شک از جمله خدمات بسیار کاربردی و مورد نیاز خواهد بود.

انجام خدماتی نظیر نماشویی، نقاشی نما، پیچ و رولپلاک و تعمیرات نما از جمله مواردی است که شرکت‌های خدماتی کار در ارتفاع به مشتریان ارائه می‌دهند. در این مقاله به تفصیل در مورد چگونگی کار در ارتفاع با طناب و هریک از خدمات ارائه شده در این زمینه صحبت خواهیم کرد.

کار در ارتفاع بدون داربست

شاید با شنیدن این عبارت با خود فکر کنید که چه کار سخت و ترسناکی! اما باید بدانید که این شیوه از خدمات رسانی به ویژه در مورد ساختمان‌های بلند بسیار رایج و البته کاربردی است، به طناب‌هایی که برای انجام این خدمات استفاده می‌شود "راپل" می‌گویند که از استاندارد و ایمنی لازم برای انجام کار برخوردار است.

برای کار کردن با راپل، راپل‌کار با طنابی که "کارابین" نام دارد و او را به یک تیغه محکم به نام "هشتی" وصل می‌کند تا در صورت پاره شدن احتمالی راپل، مانع سقوط کارگر شود، از ساختمان آویزان شده و به انجام خدمات مشغول می‌شود. اگرچه انجام خدمات در ارتفاع با نصب داربست نیز امکان‌پذیر است اما کار با راپل مزایای بیشتری دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

خدمات مختلف کار در ارتفاع

شرکت تهران پارس راپل مفتخر است که در زمینه انجام خدمات کار در ارتفاع ، با استفاده از وسایل کاربردی و تخصصی و همچنین راپل‌کاران حرفه‌ای و متخصص انواع خدمات را با بالاترین کیفیت و در کوتاهترین زمان به مشتریان ارائه کند.  این خدمات شامل تمامی موارد ذیل است:

- نماشویی: مهمترین جلوه بصری هر ساختمان نمای بیرونی آن است که تحت تاثیر عواملی از جمله شرایط جوی مثل برف و باران، آلودگی هوا، فضولات پرندگان و گرد و خاک کثیف و آلوده می‌شود. این مسئله به ویژه در ساختمان‌هایی با نمای شیشه‌ای یا کامپوزیت، صحنه‌ای آزاردهنده از نما ایجاد می‌کند. خدمات نماشویی با طناب بهترین گزینه برای شستشوی نمای ساختمان است که در بسیاری از مواقع با استفاده از روکش نانو بعد از نماشویی، نمای ساختمان را در مقابل هرگونه نفوذ گرد و خاک و آلودگی مقاوم ساخته و کار شستشو را راحت‌تر می‌کند.

 شستشوی نمای ساختمان‌های بلند معمولا با وسیله‌ای به نام "واتر جت" توسط راپل‌کار انجام می‌گیرد و همچنین استفاده از مواد نانو در نماشویی باعث ماندگاری طولانی مدت تمیزی و کاهش جذب آلودگی‌ها می‌شود. استفاده از فناوری نانو در ساختمان‌هایی با نمای کامپوزیت و شیشه توصیه می‌شود.

- نقاشی نما:  گاهی برای داشتن یک نمای جذاب که شناسنامه ساختمان محسوب می‌شود نیاز به رنگ‌آمیزی و نقاشی نما داریم. از آنجایی که کار نقاشی ساختمان به تنهایی یک حرفه تخصصی است بنابراین خدمات نقاشی ساختمان نیز در گروه  خدمات کار در ارتفاع جای می‌گیرد. استفاده از رنگ‌های با کیفیت و دارای خواصی نظیر غیرقابل اشتعال بودن، قابل شستشو بودن، مقاومت مناسب در مقابل شرایط جوی از جمله مواردی است که باید به آن دقت کنید. توجه داشته باشید که انجام این کار باید توسط یک متخصص ماهر در زمینه رنگ‌آمیزی ساختمان و البته کار در ارتفاع با طناب انجام گیرد.

- نورپردازی نما: یکی از زیبایی‌های انکارناپذیر در ساختمان‌های بلند نورپردازی است. اما انجام خدمات نورپردازی و یا تعمیر لامپ‌های سوخته و شکسته نیز از جمله خدماتی است که توسط همکاران راپل‌کار انجام می‌گیرد. سرعت عمل بالا و تخصص در انجام تعمیرات یا نصب ابزار نورپردازی از جمله مهارت‌هایی است که باید به آن توجه داشت.

- تعمیر نمای ساختمان: این مسئله یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که برای ساختمان‌های بلند رخ می‌دهد، انجام خدمات تعمیراتی در نمای ساختمان به وسیله راپل می‌تواند تا حد زیادی در صرفه‌جویی هزینه‌ها به مالکین کمک کند. تعمیر نما می‌تواند شامل مواردی مثل پوشش نانو نمای ساختمان پیچ و رولپلاک کردن سنگ نما جهت تثبیت و فیکس کردن آن، آب بندی نما و پوشش درزهای روی نما به منظور ایمن‌سازی و جلوگیری از سقوط سنگ‌ها و همچنین پیشگیری از نفوذ آب باران به داخل نما باشد. انجام این خدمات می‌تواند خسارات و خطرات ناشی از سقوط سنگ‌های نما و همچنین نفوذ آب باران به دلیل وجود ترک یا درز در نمای ساختمان را به صفر برساند.

 

قیمت کار در ارتفاع

مزایای استفاده از راپل در انجام خدمات کار در ارتفاع

اگر فکر می‌کنید کار کردن در ارتفاع  با راپل کار سختی است باید توجه داشته باشید که اگرچه این کار تخصصی است و مهارت بالایی نیاز دارد اما در صورت استفاده از ابزارهای استاندارد و ایمن بسیار ساده و کم‌خطرتر از چیزی است که به‌نظر می‌رسد. ضمن این که مزایای بی‌شماری نسبت به کار با داربست دارد. در این بخش به برخی از مزایای مهم می‌پردازیم.

- بالا بودن سرعت کار: مهمترین مزیت کار با راپل در ارتفاع سرعت کار است. با استفاده از راپل نیاز به نصب و سپس جمع‌آوری داربست نیست و راپل‌کار سرعت عمل و قدرت مانور بیشتری دارد. کار با راپل ریخت و پاش کمتری دارد و همچنین با دقت عمل و کیفیت بالاتری همراه است.

- کاهش چشمگیر هزینه‌ها: نصب و جمع‌آوری داربست کاری است که بسیار وقت‌گیر و مستلزم هزینه خواهد بود، بنابراین استفاده از راپل  در مقایسه با داربست نیاز به هزینه چندانی نخواهد داشت. از طرفی در پروژه‌های بزرگ هزینه‌های نگهداری از داربست به مراتب بسیار بالاتر از هزینه انجام پروژه با راپل خواهد بود.

- تمیز و بدون ریخت و پاش: در محیط‌های شلوغ و پر رفت و آمد استفاده از داربست می‌تواند کاری دست و پاگیر و سخت باشد، اما استفاده از راپل ریخت و پاش‌ها و اشغال کردن فضا به ویژه در ساختمان‌های بَرِ خیابان را نداشته و اختلالی در رفت و آمد ایجاد نخواهد کرد.

- ایمنی بیشتر: استفاده از ابزار استاندارد و ایمن و همچنین طناب ایمنی که راپل‌کار را به یک نقطه امن وصل می‌کند (کارابین) و ایمنی کار را تا حد چشمگیری افزایش می‌دهد.

- قدرت مانور بالا: در کار کردن با داربست دسترسی به نقاط مشکل و اصطلاحا کور کمی سخت و گاهی غیرممکن است، اما قدرت مانور در کار با راپل بسیار بالا است که همین راحتی دسترسی به همه نقاط، باعث کیفیت بالای کار و رضایت کارفرما خواهد شد.

قیمت خدمات کار در ارتفاع

از آنجایی که تنوع خدمات کار در ارتفاع بالا بوده و با توجه به سفارش کارفرما صورت می‌گیرد و از طرفی مواردی مثل مساحت کار، تعداد طبقات، نوع سفارش و خدمات جانبی مهمترین عوامل قیمت‌گذاری است، معمولا کارفرما با درخواست مشاوره،  با یکی از کارشناسان مجموعه مکالمه کرده و راهنمایی‌های لازم را دریافت می‌کند، بعد از بازدید از بنا قیمت‌گذاری نهایی با توجه به خدمات مورد نظر مشتری اعلام خواهد شد. برای مثال استفاده از خدمات نانو بعد از نماشویی قیمت این کار خدماتی را نسبت به نماشویی معمولی بالاتر می‌برد.

 

کار در ارتفاع نانو نیکاپاک

 

 



:: برچسب‌ها: کار در ارتفاع ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

  کار در ارتفاع بر خلاف اسمی که دارد شغلی جذاب و ایمن است و کاربرد های بسیاری دارد. کم تر کسی می تواند این شغل را برای خود انتخاب کند چون مهارت بسیار بالایی را می طلبد. وب سایت طناب کار مکان مناسبی برای کسانی است که می خواهند با این شغل بیش تر آشنا شوند ، از خدماتش استفاده کند یا مرتبط با آن خدمات بدهند. پس با این مقاله همراه باشید تا با این شغل عجیب و جذاب بیش تر آشنا شوید.

کار در ارتفاع چیست و به چه دردی می خورد؟

کار در ارتفاع چه کاربردی دارد؟ این شغل برای خدماتی مانند پیچ و رولپلاک، نماشویی ، شستشوی نما ، نورپردازی نما ، نقاشی نما, جورشکاری و برشکاری ,نصب تابلو و بنر و .... کاربرد دارد. کار در ارتفاع می توانید با داربست یا با طناب باشد که معمولا گزینه دوم بسیار ایمن تر و بهتر است.

این کار ایمنی کامل دارد و توسط اتحادیه تجاری دسترسی با طناب صنعتی یا همان ایراتا به صورت کامل پشتیبانی می شود. ایراتا به صورت اختصاصی به پشتیبانی شرکت ها و افراد مرتبط با کار در ارتفاع می پردازد و ایمنی آن ها را تضمین می کند.

حال بیایید به طور کامل با خدمات کار در ارتفاع آشنا شویم. به طور مثال خیلی از خانواده ها دوست دارند که منزلشان نمایی زیبا داشته باشد ، در این مواقع است که متخصصان کار در ارتفاع به میدان می آیند البته اگر محل سکونت شما یک ساختمان مرتفع باشد. بسیاری از شرکت های تجاری هم برای تبلیغ برند خود اقدام به زیبا سازی نمای ساختمانشان به وسیله نقاشی نما یا نور پردازی نما می کنند.

شاید هم بخواهید به وسیله پیچ و رولپلاک نما ، نمای ساختمان خود را ایمن کنید برای این کار هم نیاز به ارتفاع کار دارید. شاید آسان ترین و دم دست ترین مثالی که بشود برای این شغل زد افرادی هستند که شیشه ساختمان های بسیار مرتفع را تمیز می کنند! حتما تا به حال در فیلم ها آن ها را دیده اید ، این افراد همان متخصصان کار در ارتفاع هستند.

بهشتی برای کار فرمایان ، کارکنان و کار آموزان

امروزه جذب مشتری و تبلیغ موثر یکی از مهم ترین بخش های یک کار تجاری است. معمولا تبلیغات موثر و گسترده هزینه بسیار زیادی را روی دست شرکت ها می گذارد. حالا فرض کنید اگر این کار به صورت رایگان امکان پذیر بود چقدر عالی می شد! این مژده را به شما می دهیم که سایت ما این هدیه را برای شما در نظر گرفته است.

در سایت tanabkar.com شما می توانید به عنوان شرکت خدمات خود را به صورت کاملا رایگان تبلیغ کرده و مشتری جذب کنید. یا می توانید به عنوان کسی که کار در ارتفاع را دوست داشته یا در آن مهارت دارد به راحتی هر چه تمام تر در سایت ثبت نام کرده و شغل مورد علاقه خود را پیدا کنید. 

حتی اگر شرکتی هستید که ابزار های مرتبط با کار در ارتفاع رو تولید می کنید یا این کار را آموزش می دهید هم می توانید از خدمات رایگان ما استفاده کنید.

هزینه مهم است اما کیفیت مهم تر است

برای مثال اگر بخواهید نمای ساختمان خود را مقاوم سازی کنید باید از خدمات کار در ارتفاع استفاده کنید. حال فرض کنید یک شرکت هزینه کمتری دریافت کرده و سالم ماندن نمای ساختمان شما را تا چند سال بیمه می کند. اما شرکتی دیگر با دریافت هزینه بیشتر سالم ماندن نمای ساختمان را مادام العمر بیمه می کند. شما باشید کدام یک را انتخاب می کنید؟ مطمئنا حاضرید بیشتر هزینه کنید تا کیفیت بهتری گیرتان بیاید. در این سایت قرار است با کیفیت ترین شرکت ها و افراد آغاز به فعالیت کنند پس از این نظر خیالتان راحت باشد.

در این سایت می توانید رنج های مختلف قیمت را پیدا کنید. اما توصیه ما به شما این است که در این نوع کار ریسک نکنید و بهترین خدمات را انتخاب کنید. چرا این حرف را می زنیم؟ همان طور که در بالا گفته شد برای مقاوم سازی نما قیمت های مختلفی وجود دارد. اما اگر بخواهید کم هزینه کنید و در نتیجه کیفیتی پایین دریافت کنید ، مشکلات بسیاری را به جان می خرید که یکی از آنها می توانید سقوط سنگ نما باشد که می تواند حتی باعث مرگ یک شخص بشود. 

کار را به دست کاردان بسپارید

برای مثال اگر معده شما مشکل پیدا کند نزد یک پزشک عمومی خواهید رفت یا یک پزشک متخصص گوارش؟ هر کاری متخصصی دارد ، سایت ما به طور تخصصی به مقوله کار در ارتفاع و خدمات مرتبط به آن می پردازد و سعی دارد بهترین خدمات را ارائه دهد. همین تخصصی بودن باعث می شود تا بهترین شرکت ها و افراد در این سایت دور هم جمع شوند.

لذت دسترسی آسان

دسترسی و رابط کاربری آسان سایت مزیت دیگری هست که آن را از رقیبانش متمایز می کند. به راحتی می توانید افراد و شرکت ها را با هم مقایسه کنید تا کیس مورد نظر خودتان را بیابید. ما برای مشتری هایمان احترام قائلیم و پشتیبان آن ها هستیم. شما می توانید بعد از اتمام کاری که درخواست کرده بودید به شرکت یا فردی که کار را برایتان انجام داده امتیاز بدهید. قابلیتی که باعث می شود خدمات مربوطه به بهترین شکل انجام شود. از هر جای ایران که هستید کافی است همان طور که پای کامپیوتر یا گوشی لم داده اید (یا نشسته اید) ، وارد سایت ما شوید و فرد یا شرکت متخصص خود را پیدا کنید.

برای کسب اطلاع بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: کار در ارتفاع , تهران پارس راپل ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

خطرات کار در ارتفاع

خطرات کار در ارتفاع و عدم توجه به آن ها باعث شده قوانین سختی در این باره تدوین شود و رعایت نکردن هر کدام از آن ها با جریمه های سنگین روبرو شود. در این مقاله به خطرات کار در ارتفاع برای راپل کاران اشاره می کنیم و جوانب مختلف آن را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد. همچنین شما می توانید برای اطلاعات بیشتر از پیچ و رولپلاک نما با کارشناسان ما در شرکت اوج یاران تماس بگیرید.

خطرات کار در ارتفاع تا چه میزان بر کار تاثیر دارند ؟

خطرات کار در ارتفاع تا چه میزان بر ایمنی راپل کار تاثیرگذار است؟ واقعیت این است که در سال های اخیر استفاده از راپل کاران بر استفاده از داربست پیشی گرفته و همان طور که در مطالب قبل اشاره کردیم عواملی مانند بهبود کیفیت کار , سرعت انجام کار , مقرون به صرفه بودن و بسیاری از موارد دیگر در این انتخاب دخیل بوده اند. اما خطرات کار در ارتفاع چیست و چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

 

نکات قابل توجه

به کارهایی کار در ارتفاع گفته می شود که بیش از 20 متر از سطح زمین فاصله داشته باشد. به دلیل افزایش ارتفاع باید نکاتی را در نظر گرفت تا از خطرات احتمالی در امان ماند و بیشترین ایمنی را به همراه داشت. با انجام مراحل زیر می توانید خطرات کار در ارتفاع و ایمنی را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش دهید.

  • برخی از کارها نیازی به رفتن در ارتفاع ندارند و می توان آن ها را در بر روی سطح زمین نیز انجام داد. پس تا جایی که مقدور است از رفتن به ارتفاع بپرهیزید و امورات خود را بر روی سطح زمین انجام دهید.
  • سقوط در ارتفاع یکی از شایع ترین مشکلات راپل کاران است. راپل کاران هنگامی می توانند اقدام به کار در ارتفاع کنند که گواهینامه های لازم و دوره های آموزشی را گذرانده باشند. این افراد به خوبی می دانند که اگر از ابزارهای ایمنی و ضروری استفاده نکنند ممکن است گرفتار سقوط شوند. پس نکته مهم دیگری که باید در هنگام کار در ارتفاع به آن توجه کرد این است که حدالامقدور از امکانات و ابزارهای ایمنی استفاده کنید.
  • اگر مجبور به کار در ارتفاع هستید و از ابزارهای ایمنی نیز استفاده کرده اید نیاز است که از تجهیزاتی که خطر و خسارات سقوط را به حداقل می رساند استفاده کنید. به طورم ثال استفاده از طناب های نیمه داینامیک می تواند شما را در هنگام سقوط نجات دهد. به این معنی که این طناب ها انرژی حاصل از سقوط را به خود جذب می کنند و اجازه نمی دهند تا راپل کار آسیب ببیند. 

چگونه خطرات را به حداقل برسانیم؟

برنامه ریزی توسط تیم متخصص می تواند خطرات کار در ارتفاع را به حداقل برساند. کار در ارتفاع نیاز به یک تیم متخصص برای برنامه ریزی دارد و مدیریت آن باید بر عهده افراد با تجربه باشد. پروژه هایی که با برنامه ریزی پیش می روند سه مرحله اساسی پیش روی دارند که در ادامه به آن ها کردیم.

  • اولین قدم در برنامه ریزی شناسایی خطرات موجود است. خطرات مختلفی در محل کار وجود دارد که باید به دقت آن ها را شناسایی کرد. مانند بررسی دقیق محل کار. اگر محل کار به درستی بررسی نشود با خطراتی مانند سقوط راپل کار و اشیا مواجه خواهیم شد.
  • دومین قدم در برنامه ریزی های عملیاتی بررسی و آنالیز کردن خطرات احتمالی است. بررسی تمام مواردی که ممکن است ایمنی راپل کار را تحت الشعاع قرار دهد ضروری است. به طور مثال ارتفاع موردنظر , وجود حفاظ های ایمنی و میزان لغزنده بودن سطوح جزو مواردی است که باید به دقت بررسی و آنالیز شود. بعد از بررسی این موارد باید اقدامات اصلاحی جهت رفع آن ها صورت بگیرد.

پیشگیری از خطرات کار در ارتفاع

جلوگیری از سقوط اشیاء

یکی از عوامل آسیب دیدن افرادی که در نزدیکی محل هستند سقوط اشیاء است. اشیاء راپل کاران معمولا سنگین و سخت هستند و سقوط هر کدام از آن ها بر روی سر افراد باعث ایجاد خسارات جانی خواهند شد. راپل کار باید قبل از هر اقدامی به پیشگیری از سقوط وسایل بپردازد که رعایت نکات زیر می تواند در این راستا به او کمک کند.

  • جهت جلوگیری از سقوط اشیاء راپل کاران , با نصب توری ها و شبکه های مخصوص از سقوط اشیاء جلوگیری و از صدمات جانی و مالی پیشگیری خواهد شد. این توری ها از ابزارهای ایمنی محسوب می شوند که لازمه کار هر راپل کاری است.
  • با نصب تابلوی تردد ممنوع در جلوی ساختمان می توانید افراد را متوجه این نکته کنید که عبور و مرور تا اطلاع ثانوی ممنوع است و این ممنوعیت در راستای حفظ سلامت و ایمنی آن هاست.
  • علامت های هشدار دهنده جهت جلوگیری از عبور و مرور افراد در نظر گرفته شده است. شما می توانید علاوه بر استفاده از تابلوهای مخصوص از این علامت ها نیز استفاده کنید تا افراد متوجه آن ها شوند.
  • از کار کردن در محل های ممنوعه بپرهیزید زیرا این محل ها دارای بیشترین ریسک و خطر می باشند. اگر مجبور به کار در این مکان ها هستید احتیاط کنید و از تجهیزاتی مانند کلاه ایمنی استفاده کنید. استفاده از کلاه ایمنی می تواند تا مقدار زیادی از ایجاد صدمات جانی جلوگیری کند.

جلوگیری از سقوط افراد

عوامل مختلفی در سقوط افراد موثر است که می توان به لغزنده بودن سطوح و عدم عرض کافی اشاره کرد. همچنین عدم داشتن حفاظ مناسب می تواند زمینه را برای سقوط افراد فرآهم کند. کارگران و راپل کاران برای جلوگیری از سقوط خود باید از تجهیزات ایمنی مانند طناب , هارنس و صندلی مخصوص استفاده کنند. استفاده از این تجهیزات تا حد زیادی می تواند از سقوط افراد جلوگیری کند اما نمی توان این خطرات را به صفر رساند. برای پیشگیری از این مساله می توانید تهمیدات زیر را به کار ببندید.

  • متوقف کردن عملیات اولین کاری است که باید در هنگام سقوط کارگران انجام داد. حفط خونسردی و توقف ابزارهای در حال کار نیز یکی دیگر از این مراحل است.
  • یکی از خطرات کار در ارتفاع برق گرفتگی است. برخی از مواقع علت سقوط افراد برق گرفتگی است. اگر کارگری بر اثر برق گرفتگی از ارتفاع سقوط کرد باید سریعا برق محل را قطع کنید و با اورژانس تماس بگیرید. از پاشیدن آب بر روی فرد برق گرفته جدا خودداری کنید.
  • اگر شدت صدمات وارده زیاد بود باید علائم حیاتی او چک شود. بررسی علائم حیاتی می تواند تشخیص اقدامات بعدی را راحت تر کند.
علایم حیاتی

علائم حیاتی علائمی هستند که نشانه وجود حیات در شخص می‌باشند و شامل موارد زیر هستند:
۱. نبض
۲. تنفس
۳. فشارخون
۴. درجه حرارت بدن

انجام كار در مكان هايي كه بلندي آن از سطح زمين بیش از 1/20 متر باشد، عمليات كار در ارتفاع محسوب مي شود و ضروري است كه در اين قبيل فعاليت ها اقدامات لازم جهت پيشگيري از سقوط در نظر گرفته شود. کار در ارتفاع یکی از مشاغل بسیار پر خطر است. همان طور که از نام این کار معلوم است به معنی کار روی ارتفاعی است که دسترسی به آن قسمت امکان پذیر نمی باشد. خدمات کار در ارتفاع به چند صورت انجام می گردد:

  • خدمات نما روی داربست
  • خدمات با طناب
  • سایر روش ها مانند نبردبان و جرثقیل و کلایمر

از مهم ترین مواردی که باید قبل از کار با داربست بدانید این است که از تجهیزاتی استفاده کنید که ایمنی کار شما را بالا ببرند. جدا از استفاده از تجهیزات و وسایل ایمنی، کارکنان باید از تخصص لازم برای کار در ارتفاع برای داربست برخوردار باشند. استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی در حین کار با داربست از جمله الزامات می باشد که باید توسط کارفرما و کارکنان مورد توجه قرار گیرد که خطر سقوط و ایمنی کار را کاهش دهد.

کار در ارتفاع با طناب هزینه کمتری دارد ولی در عوض خطرات زیادی را به همراه دارد. کلایمر نیز بار سنگینی را روی ساختمان اعمال می نماید که می تواند باعث ایجاد حادثه و سقوط فرد گردد.
کار در ارتفاع شرایطی را شامل می شود که هر فرد برای ورود در حیطه این کار باید این شرایط را دارا باشد. یکی از شروط لازم و حتمی برای این کار نداشتن ترس از ارتفاع و داشتن شرایط روحی و جسمی سالم؛ همچنین علاقه مندی به انجام آن می باشد. از دیگر موارد قابل توجه در این زمینه و در واقع نکات ایمنی ای که لازم است در انجام این کار به آن توجه شود می توان به قدرت دید کافی فرد اشاره کرد که فرد باید دارای قدرت 4/10 باشد. علاوه بر نکات گفته شده که هر فرد برای کار در ارتفاع باید این شرایط را دارا باشد، در زمانی که شرایط جوی نیز مساعد نباشد این کار با خطرات جبران ناپذیری رو به رو می شود.
در این مقاله قصد داریم شما را با لوازم و تجهیزات ایمنی کار در ارتفاع آشنا نماییم:

دسترسی با طناب

یکی از مواردی که باید در زمان استفاده از داربست در دسترس داشته باشید، طناب دسترسی می باشد. در این روش از دو سامانه ی مجزا استفاده می شود. یک طناب را به عنوان طناب دسترسی در نظر می گیرند و طناب دیگر را به عنوان طناب پشتیبان از آن استفاده می کنند که کمربندهای مخصوص برای صعود و فرود به جایگاه کار، و یا برای تغییر موقعیت در جایگاه را شامل می شوند.

کلاه ایمنی

جهت مراقبت از سر در حین کار در ارتفاع استفاده از کلاه ایمنی اجباری است. این کلاه ها الزاما باید در برابر ضربه و نفوذ اجسام تیز و برنده مقاوم باشند. کلاه های ایمنی کار در ارتفاع زودبست فاقد لبه هستند تا هیچ مانعی جلوی دید کامل کارگران را نگیرد. وزن این کلاه ها 430 گرم بوده و دارای بند چرمی و … می باشند که در برابر حریق و الکتریسیته مقاوم هستند.

کلاه ایمنیکلاه ایمنی

لنیارد

در تعریف لنیارد باید بگوییم که طناب یا تسمه ای می باشد که برای ایجاد ارتباط بین عامل کار در ارتفاع با نقطه یا طناب تکیه گاه یا سازه ی اصلی، برای اینکه مزاحمت کمتری را برای کاگران در ارتفاع را داشته باشد، استفاده می شود.

عمر مفید لنیاردها اغلب 5 سال است ، بنابراین برچسب مشخصات زمان تولید آن را قبل از هر بار استفاده چک کنید. هرگونه ساییدگی ، فرسودگی الیاف ، بریدگی و علائم کشیده شدگی را در لنیارد جستجو کنید.

کمربند ایمنی

یکی از مهم ترین موارد ایمنی که در زمان استفاده از داربست باید همراه خود داشته باشید که از سقوط جلوگیری نمایید، کمربند ایمنی می باشد. در تعریف این کمربند باید بگوییم که کمربند ایمنی وسیله ای است از جنس الیاف طبیعی یا مصنوعی با ترکیبات پلیمری که ناحیه کمر را پوشش می دهد.

هارنس

ایمنی و کار درارتفاع

هارنس از جمله تجهیزات پیشگیری از سقوط در ارتفاع محسوب می شوند که به دلیل اینکه فشارهای وارده در حین سقوط را علاوه بر کمر به تنه و شانه ها ودر برخی از انواع به سینه و ران ها نیز توزیع می کنند، از ایمنی بالاتری نسبت به کمربندهای ایمنی برخوردارند و جهت کار در ارتفاع بسیار توصیه می شوند.
برای اینکه شما به تجهیزات لازم برای بالا بردن ایمنی خود در ارتفاع متصل شوید، باید از پوشش هایی استفاده کنید که شما را به تجهیزات ایمنی اصلی متصل نماید. هارنس پوششی است که از الیاف با ترکیبات پلیمری ساخته شده است و بسیار مستحکم است که عموما از انتهای بالای ران تا روی سطح کتف را پوشانده و توسط قلابهایی که به روی اتصال پیدا کرده است، فرد را به سایر تجهیزات کار در ارتفاع وصل می کند.

ایمنی و کار درارتفاعایمنی و کار در ارتفاع

کاربین

کاربین به عنوان ابزاری استفاده می شود که به شکل حلقه می باشد و برای متصل کردن قسمت های مختلف اجزای کار در ارتفاع به همدیگر، استفاده می شود و برای ایمن شدن، شکل پیچی یا قفل خودکار دارد.
این وسیله برای ایجاد اتصالات سریع و مطمئن کاربرد دارد و دارای تنوع بسیار در نوع و جنس است که هر کدام برای مورد خاصی استفاده می شود که برخی از آنها سیستم قفل شوندگی خودکار دارند. از نظر ساختار فیزیکی به دو شکل موازی و بیضی ساخته می شوند که نوع موازی بیشتر در میانیها و تراورس ها استفاده می شود.

مقاومت نوع موازی 1700کیلوگرم و نوع بیضی در حدود 1300 کیلوگرم است.

شوک گیر

شوک گیر به عنوان ابزاری در نظر گرفته می شود که برای بالا بردن ایمنی کار در ارتفاع، به منظور کاستن اثر برخورد حاصل از سقوط، استفاده می شود.
این ابزار وسیله ای است که در روش های ایمن انجام کار در ارتفاع ، به منظور کاهش اثر نیروی ضربه حاصل از سقوط، مورد استفاده قرار می گیرد. ابزار جاذب شوک باید دارای برچسبی باشد که تاریخ آخرین بازرسی آن را نشان دهد. اگر این برچسب گم شده یا وجود ندارد ، ابزار را به سوپروایزر خود ارجاع دهید تا او سلامت ابزار را تایید نماید.

قلاب

قلاب را همواره باید کنترل کنید که هیچگونه ترک ، خوردگی و سوراخ در سطح آن وجود نداشته باشد. اطمینان حاصل کنید که نوک قلاب و چشم آن سالم بوده و آثار هیچگونه خم شدگی و پیچیدگی در آن وجود ندارد. بررسی کنید که مکانیسم قفل کردن قلاب به خوبی کار می کند بطوریکه پس از ورود جسم درون قلاب ، امکان خارج شدن آن وجود نداشته باشد. اطمینان حاصل کنید که فلز شیطانک قدرت کافی داشته و شیطانک را به طور محفوظ و ایمنی کنار نوک قلاب نگاه می دارد. شیطانک را فشار دهید و سپس رها کنید و پس از انجام این کار شیطانک باید درون نوک قلاب قرار گیرد.

طناب ها

طناب های بسیار زیادی وجود دارد که انواع گوناگونی دارند که چند نوع از آنها مانند طناب تکیه گاهی، عملیات، ایمنی، دینامیکی، نیمه استاتیک و پشتیبان را می توانیم نام ببریم.

انواع نردبان

  • نردبان قابل حمل
  • دو طرفه
  • ثابت
  • ریلی
  • ثابت سقفی یا پله مرغی
  • کشویی و طنابی

طناب دینامیک

طنابی است با قابلیت کشسانی که از اتفاقات و سقوط های ناگهانی جلوگیری می نماید و برای کاهش نیروی برخورد استفاده می شود.

طناب ایمنی

یکی دیگر از لوازم ایمنی که شما در ارتفاع به آن نیاز خواهید داشت طناب ایمنی می باشد. طنابی به عنوان تکیه گاهی محسوب می شود که حین سرخوردن ناگهانی در ارتفاع، موجب توقف ناگهانی کارگر می شود و از سقوط او جلوگیری می نماید.

بالابر سیار

برای جا به جا شدن در ارتفاع بدون نیاز به لوازم دستی، باید از مواردی همچون بالابر سیار استفاده کنید. بالابر سیار ماشین سیاری می باشد که برای جا به جا کردن کارکنان برای فعالیت در ارتفاع، از درون سکو استفاده می گردد.

نوع اول

این نوع بالابر بالابر سیاری می باشد که تنها در موقعیت های خاصی مجاز به حرکت است.

نوع دوم

نوع دوم بالابری که وجود دارد بالابر سیاری است که در زمانی که در ارتفاع قرار دارد حرکت می کند و برای کنترل آن از شاسی های خاصی استفاده می شود.

نوع سوم

نوع سومی که در بالابرها وجود دارد بالابر سیاری می باشد که در زمان بالا بودن می تواند حرکت داشته باشد و کنترل این بالابر درون سکو انجام می گیرد.



:: برچسب‌ها: کار در ارتفاع , تهران پارس راپل ,
:: بازدید از این مطلب : 282
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

به جرات می توان گفت پس از پیدایش اولین تمدن ها کار در ارتفاع نیز شکل گرفت. با نگاهی گذرا به سازه های تاریخی در گذر زمان، به راحتی می توان به تاریخچه و قدمت کار در ارتفاع پی برد.
در دوران قرون وسطی کار در ارتفاع توسط کارگران غیر متخصص و آموزش ندیده انجام می شد و افرادی که مشغول به انجام فعالیت های کار در ارتفاع بودند فاقد مهارت های کافی بودند و همین امر موجب حوادث فراوان به ویژه مرگ و میر بسیاری از کارگرانی که در ارتفاع کار می کردند، می شد.
البته این مربوط به زمانی است که قوانین ایمنی و بهداشت کار امروزی،غیر مقدس و ناپاک شمرده می شدند.

پس از انقلاب صنعتی اروپا و اختراع آسانسورها و جرثقیل ها، ارتفاع سازه های دست بشر بالاتر رفت و به دنبال آن خطر کار در ارتفاع نیز بیشتر شد.
اما تدوین روش کلی و قوانین کار در ارتفاع بعد ها صورت گرفت و به نحوی می توان گفت قانون بهداشت، ایمنی و … ( HASWA )که در سال ۱۸۷۴ در کشور انگلستان منتشر شد موجب توجه به ایمنی در محل کار ، حین انجام کار و غیره شد که در نهایت باعث افزایش ایمنی و کاهش حوادث گردید.

چه کارهای را با کار در ارتفاع می توان انجام داد؟

جواب دادن به این سوال کار بسیاری دشواری است. تقریبا” هر کاری که روی زمین انجام می گیرد و حتی بیشتر از آن را نیز می توان با کار در ارتفاع انجام داد. ترمیم و بازسازی نمای ساختمان و سازه های صنعتی ، شست شو انواع نمای ساختمان و سازه های دریایی و صنعتی با آب، سیلیس و …، رنگ آمیزی و زنگ زدایی سازه های بلند بدون نیاز با جا به جایی و یا حتی تعطیل شدن کار روی سازه، پیچ رول پلاک انواع نما، عملیات های امداد و نجات و بسیاری موارد دیگر که تعداد آن ها به هزاران کار می رسد.
اما به صورت کلی می توان کار در ارتفاع را به سه دسته زیر تقسیم بندی کرد:
الف) کار در ارتفاع در محیط های صنعتی و یا کار در ارتفاع صنعتی
ب) کار در ارتفاع در محیط ها شهری و امور خدمات
ج) کار در ارتفاع با صخره ها و طبیعت

الف) محیط های صنعتی

انجام کار های مربوط به ارتفاع در انواع محیط های صنعتی مانند، نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع فراساحل، شرکت های کشتی سازی، دکل های نفتی، توربین های بادی، کارخانجات و هر کاری که در محیط صنعتی و با استاندارد های صنعتی باید انجام گیرد.
به جز جا به جایی و نصب سازه های سنگین که توسط جرثقیل ها و ابزار آلات مکانیکی و الکترونیکی صورت می گیرد می توان گفت فعالیت های زیر، توسط کار در ارتفاع در محیط های صنعتی انجام می گیرد :
انواع تعمیر و نگهداری سازه دریایی و صنعتی
انجام بازرسی های دوره ای سازه ها ، دکل ها، توربین های بادی و …
زنگ زدایی و رنگ آمیزی که به ویژه در سازه های فراساحل مورد استفاده قرار می گیرد
شست شو و چربی و آلودگی زدایی سازه های بلند
نور پردارزی و ترمیم و تعویض نور ساختمان های بلند کارخانجات و همچنین سایر سازه های بلند
جوشکاری، برشکاری و مونتاژ و .. روی انواع سازه های فراساحل و صنعتی
انواع بازرسی های غیر مخرب در صنایع نفتی و غیر نفتی
انواع بازرسی ها رنگ، پوشش، ضخامت سنجی و …. برای کشتی ها، سکو های نفتی، دکل ها و…
اتصال و مونتاژ پل هل و سازه های ساحلی و فراساحلی

ب) محیط های شهری

بیشترین نمود این نوع از کار در ارتفاع به صورت خدمات شهری نظیر تمیز کاری نمای ساختمان است. اما واقعیت این است که امروزه کار در ارتفاع در محیط های شهری از محدوده خدمات خارج شده است. هرچند در کشور عزیزمان ایران داربست استفاده بیشتری برای انجام کار در ارتفاع دارد اما واقعیت این است که داربست های نا ایمن مورد استفاده در کشور به هیج وجه قابل اعتماد نیستند و روش اجرا داربست در ایران به شدت منسوخ می باشند.
امروزه با روش های نوین کار در ارتفاع نظیر دسترسی با طناب کار در ارتفاع در محیط هایی شهری از امور خدماتی و نظافتی فرا تر رفته و بیشتر فعالیت ها در ارتفاع قابل انجام می باشند.
به صورت خلاصه می توان اموری که در در حوزه ساختمان و فعالیت های شهری توسط کار در ارتفاع انجام می شوند را به شرح زیر اعلام کرد :
شست شوی انواع نمای ساختمان ( نمای کامپوزیت، نمای شیشه، نمای سنگی، نمای سیمانی، نمای آجری و …)

پیچ و رول پلاک انواع ساختمان
نصب و ایمن سازی انواع نمای ساختمان
نصب انواع شیشه نمای ساختمان
رنگ آمیزی انواع نمای ساختمان
بازرسی سازهای ساختمانی
نورپردازی انواع ساختمان و سازه های شهری
نصب انواع تابلو و بنر های شهری
و….

برای اطلاعات بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: کار در ارتفاع , تهران پارس راپل ,
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

موارد ایمنی کار در ارتفاع

کار در محیط های صنعتی همواره با مخاطرات بهداشتی، ایمنی و زیست محیطی همراه است. این مخاطرات در فعالیت های مختلف کاری می توانند به شکل های متفاوتی ظاهر شده و در صورت عدم برنامه ریزی و کنترل صحیح، پیامدهایی را به دنبال داشته باشند که گاهی اوقات جبران آنها به هیچ وجه امکان پذیر نیست. از این رو داشتن برنامه ای نظام مند برای شناسایی خطرات شغلی و لحاظ نمودن برنامه های کنترلی و پیشگیرانه به منظور جلوگیری از بروز پیامدهای ناگوار در محیط کار امری اجتناب ناپذیر است.”کار در ارتفاع” از جمله فعالیت هایی است که در محیط های کاری مختلف به صورت روزمره و یا برای انجام برنامه های تعمیر و نگهداری انجام می شود. شرایط خاص کار در ارتفاع،‌ آن را به فعالیتی خاص از نظر نوع مخاطرات و پیامدهای حوادث احتمالی آن تبدیل نموده است. وجود این شرایط، اقدامات خاصی را نیز به منظور حصول اطمینان از برقرار شدن ملاحظات ایمنی، بهداشت و محیط زیست نیاز خواهد داشت. در تدوین این مجموعه سعی شده تا با توجه به شرایط و ملاحظات ذکر شده، یک راهنمای کاربردی برای استفاده در زیر مجموعه های بهداشت حرفه ای ارائه شود.

کار در ارتفاع :

هر کار یا فعالیتی که موقعیت انجام آن ، در ارتفاع بیش از 2 متر نسبت به سطح مبنا انجام گیرد.

 نکات ایمنی کار در ارتفاع:                                 

 1- قبل ازشروع بکار بایستی مطمئن شد که کارگران از کار در ارتفاع واهمه ای نداشته و از لحاظ روحی روانی و جسمی حداقل فاکتورهای لازم را دارا هستند.

2- قبل از شروع عملیات کار در ارتفاع در مجاورت خطوط هوایی برق فشار ضعیف، بایستی مراتب به مسئولین و مراجع ذیربط اطلاع داده شود تا اقدامات احتیاطی لازم از قبیل قطع جریان، تغییر موقت یا دائم مسیر یا روکش کردن خطوط مجاور ساختمان با لوله­ های پلی اتیلن یا شیلنگ های لاستیکی و نظایر آن انجام شود.

3- در هنگام وقوع بادهای شدید که سرعت آن بیش از 50-40 کیلومتر در ساعت باشد، کار در ارتفاع بایستی تعطیل شود.

4- در هنگام وقوع رعد و برق های شدید، کار در ارتفاع به دلیل امکان برق زدگی به ویژه بر روی داربست های فلزی ممنوع است.

5- در هنگام بارندگی، هر گونه عملیات با استفاده از تجهیزات برقی بویژه جوشکاری برق و همچنین در شرایطی که سطوح کار در اثر ریزش باران لغزنده می­ شود، ممنوع است.

6- در هنگامی که نور کافی در محیط عملیات وجود نداشته باشد و یا در شرایطی که به علت گرد و خاک، مه و یا بارش باران و برف، میزان دید کافی نباشد، بایستی عملیات کار در ارتفاع تعطیل گردد.

7- مجریان عملیات کار در ارتفاع بایستی حداقل دارای قدرت دید 10/4 با عینک و یا بدون عینک باشند.

عامل کار در ارتفاع:

فردی است که آموزش های متناسب با نوع کار در ارتفاع را حسب شرایط گذرانده و نسبت به اخذ گواهینامه مربوط از مراجع ذیصلاح آموزشی اقدام نموده و قادر به انجام کار بصورت ایمن می باشد .

حفاظت از سقوط:

مجموعه تدابیر و اقداماتی است که به منظور پیشگیری از سقوط یا کاهش عوارض و صدمات ناشی از آن انجام می شود .

ایمن سازی کار در ارتفاع:

 در فرآیند ایمن سازی عملیات کار در ارتفاع 3 مرحله وجود دارد:‌

1-پرهیز از کار در ارتفاع و یا انجام بخش هایی از آن در سطح زمین در شرایطی که این امکان وجود داشته باشد.

2-در صورتیکه الزاماً کار می­ بایست در ارتفاع انجام گیرد از روش ها و تجهیزاتی استفاده شود  که خطر سقوط افراد در حین کار را از بین ببرد

3- در شرایطی که امکان از بین بردن خطر سقوط وجود نداشته باشد از روش ها و تجهیزاتی استفاده می شود که ارتفاع سقوط و شدت صدمات ناشی از سقوط را کاهش  می دهد .

روش های ایمن انجام کار در ارتفاع :

الف-سامانه محدود کننده:

سامانه ای است که از قرارگیری فرد در وضعیت سقوط جلوگیری می کند و به دو شکل عمومی نظیر، نرده حفاظتی و فردی شامل نقطه اتصال، لنیارد و کمربند حمایل بند کامل بدن مورد استفاده قرار می گیرد.

ب-سامانه متوقف کننده :

سامانه ای است که با استفاده از تجهیزات مناسب ، در صورت انجام سقوط ، با جذب انرژی ناشی از سقوط باعث کاهش شدت صدمات و جراحات وارده به عامل کار در ارتفاع کار می گردد . که به دو شکل فردی شامل ،کمربند حمایل بند کامل بدن ، طناب ایمنی و نظایر آنها و عمومی مانند تور ایمنی مورد استفاده قرار می گیرد .

ج-دسترسی با طناب :

این روش شامل دو سامانه ایمن مجزا می باشد : یکی به عنوان طناب دسترسی و دیگری تحت عنوان طناب پشتیبان عمل می نماید که شامل ، کمربند حمایل بند کامل بدن همراه با وسایل دیگری برای صعود و فرود به جایگاه کار، و یا از آن و نیز موقعیت استقرار مناسب استفاده می شود .

فاصله ایمن :

حداقل فاصله ای است که برای جلوگیری از برخورد فرد هنگام سقوط با سطح مبنا مورد استفاده قرار می گیرد.

در این بخش از مقاله به معرفی برخی از تجهیزات و لوازم ایمنی کار در ارتفاع می پردازیم:

لنیارد : طناب یا تسمه ای است که به منظور ایجاد ارتباط بین عامل کار در ارتفاع با نقطه یا طناب تکیه گاه یا سازه ثابت با کمترین ایجاد مزاحمت مورد استفاده قرار می گیرد.

کمربند ایمنی : وسیله ای است از جنس الیاف طبیعی یا مصنوعی با ترکیبات پلیمری که ناحیه کمر را می پوشاند.

حمایل بند کامل بدن (هارنس ): پوششی است از جنس الیاف با ترکیبات پلیمری و مقاوم که عموما از انتهای بالای ران تا روی سطح کتف را پوشانده و توسط قلابهایی که به روی آن متصل است ، فرد را به سایر تجهیزات سامانه های کار در ارتفاع وصل می کند.

قلاب قفل شونده ( کارابین ): ابزاری است حلقه ای شکل که برای اتصال اجزاء سامانه های کار در ارتفاع به یکدیگر ، مورد استـــفاده قرار می گیرد و به دو شکل پیچی یا قفل خودکار ، ایمن می گردد .

شوک گیر : ابزاری است که در روش های ایمن انجام کار در ارتفاع، به منظور کاهش اثر نیروی ضربه حاصل از سقوط، مورد استفاده قرار می گیرد .

انواع طناب : تکیه گاهی ، عملیات ، ایمنی ، دینامیکی ، نیمه استاتیک ، پشتیبان طناب تکیه گاهی

پشتیبان طناب تکیه گاهی : طنابی است انعطاف پذیر که از یک سمت به تکیه گاه ایمن متصل گردیده و به منظور حفاظت و محدود سازی فرد در برابر سقوط عمل می کند .

طناب عملیات : طنابی از نوع تکیه گاهی است که برای حالت معلق ، موقعیت گیری و محدودسازی فرد در عملیات صعود و فرود مورد استفاده قرار می گیرد .

طناب ایمنی : طنابی از نوع تکیه گاهی است که در زمان سرخوردن عامل کار در ارتفاع ، از دست دادن موقعیت اولیه وی عمل نموده و فرد را در حین سقوط متوقف می نماید .

طناب دینامیک : طنابی است با خاصیت کشسانی که برای جذب شوک ناشی از سقوط و به حداقل رساندن نیروی برخورد مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع نردبان : یک طرفه قابل حمل ، دو طرفه ، ثابت ، ریلی ، ثابت سقفی ( پله مرغی ) ، کشویی ،

طنابی داربست : ساختاری است موقتی ، که برای ایجاد یک یا چند جایگاه کار به منظور حفظ و نگهداری کارگران و مصالح در ارتفاع و فراهم نمودن دسترسی کارگران به تراز بالاتر، مورد استفاده قرار می گیرد و به انواع ثابت ، متحرک ، دیوارکوب ، معلق و نردبانی تقسیم می شود.

اجزاء داربست : پایه ، کفشک ، تیر ، دستک ، اتصالات یا بست ها ، راه دسترسی ، کف پوش سکو ، پاخور ، تیر میانی حفاظتی ، تیر بالایی حفاظتی ، بالشتک ،

صفحه پایه بالشتک : صفحه ای است از جنس چوب ، فلز و یا بتن که برای گسترش بار وارده از لوله پایه یا کفشک به زمین مورد استفاده قرار می گیرد .

راه دسترسی : برای رسیدن ایمن عامل کار در ارتفاع کار به تراز مربوطه مورد استفاده قرار می گیرد .

مهار: قطعه ای است که به صورت مایل و افقی در ترازهای مختلف بر روی داربست نصب گردیده و به عنوان باربر عمل می کند .

بادبند : قطعه ای است که در طول ، عرض یا ارتفاع ( عمودی یا مورب ) برای جلوگیری از حرکت جانبی در داربست نصب می گردد.

بالابر سیار : ماشین سیاری است که برای انتقال افراد برای کار در ارتفاع ، از داخل سکو ( محفظه ایمن ) استفاده می شود با این دید که افراد می توانند در یک موقعیت دسترسی خاص به داخل سکو سوار یا پیاده شوند و به دو گروه اصلی زیر تقسیم می شوند :

گروه الف : بالابر سیاری که تصویر عمودی مرکز ثقل بار همواره داخل خط واژگونی است.

گروه ب : بالابر سیاری که تصویر عمودی مرکز ثقل بار ممکن است خارج از خط واژگونی باشد .

و براساس نوع حرکت به سه گروه زیر تقسیم می شوند:

نوع اول : بالابر سیاری که حرکت آن فقط در موقعیت ترافیکی مجاز می باشد.

نوع دوم : بالابر سیاری که در زمان بالا بودن سکو می تواند حرکت نماید و بالابر از مکانی بر روی شاسی کنترل می شود .

نوع سوم : بالابر سیاری که در زمان بالا بودن سکو می تواند حرکت نماید و بالابر از درون سکو کنترل می شود.

ضریب ایمنی : نسبتی است که از تقسیم حداکثر نیروی وارده به سازه که می تواند سازه در برابر شکست یا تخریب مقاومت نموده به نیروی وارده ناشی در زمان بهره برداری که به همان عضو وارد می گردد . این ضریب هرگز نباید (کمتر از 4/2) باشد.

استانداردهای کار در ارتفاع بر اساس استانداردهای( 92A ANSI  و BSEN 280):

حد بار کاری : حداکثر باری است که توســط بخشی از تجهیزات در وضعیت مشخص شده توسط شرکت ســازنده ، مجاز به بهره برداری و استفاده از دستگاه یا تجهیزات می باشد .

بار کاری ایمن(SWL) :حداکثر حمل بار در شرایط ایمن که برای بخشی از تجهیزات ، در وضعیت های مشخص در نظر گرفته می شود.

برای اطلاعات بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: کار در ارتفاع , تهران پارس راپل ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی
کارهایی که در محیط های صنعتی انجام می شوند، همواره با خطرات مختلفی روبرو هستند. در این مطلب به بررسی نکاتی می پردازیم که باید برای پیشگیری از وقوع هرگونه مشکل در زمان کار در ارتفاع، رعایت شوند.

خطرات کارها و فعالیت های متفاوت می توانند صورت های مختلفی داشته باشند و اگر برنامه ریزی مناسبی برای آنها انجام نشود و کنترل مناسبی صورت نگیرد، مشکلاتی را در پی خواهد داشت که بعضا جبران ناپذیر خواهند بود. به همین جهت داشتن برنامه های منظم و دقیق جهت شناسایی خطرات و اقداماتی برای کنترل وضعیت و پیشگیری از وقوع رخدادهای ناگوار امری مهم و ضروری محسوب می شود.

کار در ارتفاع از سری فعالیت هایی می باشد که به صورت روزانه یا در بازه های زمانی تعیین شده در محیط های مختلف انجام می شود. شرایط خاصی که کار در ارتفاعات دارد باعث می شود نکات ایمنی مورد نیاز بیشتری داشته و مدیریت آن از لحاظ بهداشت و ایمنی سخت تر و مهم تر باشد. در این مطلب یک راهنمای کاربردی برای مدیریت پروژه های کار در ارتفاع در اختیار شما قرار می دهیم. 
نکات مهم کار در ارتفاع

نکات کلی که برای کار در ارتفاع باید رعایت شوند

کار هایی که ارتفاع آن ها از سطح زمین ۲۰ متر یا بیشتر باشد، کار در ارتفاع نامیده می شود. به همین دلیل در این مدل فعالیت ها بررسی اقدامات کنترلی لازم برای پیشگیری از سقوط بسیار لازم و ضروری می باشد. ایمن سازی عملیات های کار در ارتفاع شامل ۳ مرحله است:

  1. تمام کار هایی که می شود بر روی زمین انجام داد، باید روی سطح زمین انجام شوند و تا جاییکه که امکان دارد از کار در ارتفاع پرهیز گردد.
  2. در صورتی که لزوم کار در ارتفاع وجود دارد باید از تمامی ابزار ها و روش هایی که از سقوط افراد پیشگیری می کنند، استفاده نمود.
  3. اگر شرایطی وجود دارد که نمی توان خطر سقوط را از بین برد، باید ابزار و تجهیزات و روش هایی را استفاده نمایید که صدمات و خطرات سقوط احتمالی را به حداقل برساند.

برای کار در ارتفاع برنامه ریزی داشته باشید

برنامه ریزی کردن برای عملیات های کار در ارتفاع نیاز به وجود یک عملیات متمرکز دارد. در اینگونه عملیات ها هدایت و مدیریت تیم ها بر عهده گروهی از متخصصان متعهد و با تجربه باید باشد که به عملیات و نحوه کار و نحوه ایمن سازی آن احاطه داشته باشند. مدیریت این پروژه ها در سه مرحله شناسایی کردن خطرات، آنالیز کردن آن ها و پیش بینی های لازم برای اقدامات کنترلی می باشد.

شناسایی کردن خطرات موجود

در این مرحله باید شرایط و محل کار کاملا و بطور دقیق مورد بررسی قرار بگیرد تا با بررسی و در نظر گرفتن هرگونه خطری مانند سقوط کردن اشیا و ابزار یا انسان ها، لغزیدن روی سطوح کار و… از وقوع این خطرات پیشگیری شود.

آنالیز کردن خطرات

در این مرحله از مدیریت و برنامه ریزی برای کار در ارتفاع، باید تمام مواردی که در ایمنی کار تاثیرگذار هستند، مانند ایمنی و استحکام سطوحی که کار بر روی آنها انجام می شود، ارتفاع کار، حفاظهای جانبی، میزان لغزدگی سطوح کار و… با توجه به میزان صدمات و خساراتی که وارد می کنند و میزان خطری که دارند، مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته و اقدامات اصلاحی برای رفع آن ها تعیین شود.

پیش بینی اقداماتی جهت کنترل وضعیت در زمان خطر (سقوط اشیا، سقوط افراد)

در این مرحله که مرحله سوم مدیریت پروژه های کار در ارتفاع می باشد باید بر اساس بررسی ها و تجزیه و تحلیل های صورت گرفته درباره خطرات احتمالی، جزییات کار مشخص شود. جزییات کار شامل تاسیسات و تجهیزات لازم، امکانات مورد نیاز، میزان تجربه مورد نیاز برای کارگران و مجموعه اقدامات حفاظتی و کنترلی و اجرایی می باشند.


کنترل وضعیت در زمان وقوع خطرات کار در ارتفاع

پیشگیری از سقوط اشیا

یکی از خطراتی که ممکن است خسارات جبران ناپذیری در پی داشته باشد، سقوط اشیا از ارتفاعات زیاد است که ممکن است به افرادی که روی سطح زمین و نزدیک محل کار ایستاده اند اصابت کرده وموجب صدمات گاها جبران ناپذیری شود. به همین دلیل لازم است که نکات ایمنی زیر در این باره رعایت شود:

به دلیل احتمال بالای سقوط اشیا و یا افراد، باید حتما از توری ها یا شبکه های مخصوص استفاده نمایید.

انجام دادن کار و یا عبور کردن از محلی که در آنجا کار در ارتفاع انجام می گیرد، بدون مجوز مهندس ایمنی کار،ممنوع می باشد.

منطقه ای که ممنوع العبور اعلام می شود باید با استفاده از علائم و نماد هایی که هشدار دهنده هستند و از ورود افراد جلوگیری می کنند،مشخص شوند.

در صورتی که لازم است در محل ممنوعه کاری انجام شود باید تمام نکات ایمنی رعایت شده و با احتیاط های لازم باشد و حتما زا تجهیزات ایمنی مخصوص، به ویژه کلاه ایمنی استفاده شود.

پیشگیری از سقوط افراد

برای پیشگیری از سقوط افراد باید حتما سطوح کار از لحاظ عدم لغزندگی، عرض کافی، داشتن حفاظ مناسب بررسی شوند و کارگران نیز فقط در صورت لزوم در ارتفاع کار انجام داده و حتما تجهیزات ایمنی مخصوص همراه داشته باشند. اما هرچقدر هم که نکات ایمنی رعایت شود، باز هم نمی توان امکان بروز خطرات را به صفر رساند و امکان رخ دادن خطراتی که مهم ترین آن ها سقوط افراد می باشد وجود دارد. موارد زیر از جمله اقداماتی است که باید در زمان رخ دادن این حوادث انجام داد:

  • حفظ کردن خونسری و متوقف کردن ابزار یا عملیات
  • قطع کردن برق(اگر سقوط بر اثر برق گرفتگی رخ داده باشد)
  • چک و بررسی علائم حیاتی در صورت بالا بودن شدت صدمات وارده
  • تشخیص قسمت های آسیب دیده فردی که حادثه برایش رخ داده است
  • آتل بندی اعضای شکسته بدن فرد و عدم حرکت دادن او
  • تماس با اورژانس برای امداد رسانی بهتر در صورت نیاز

موقعیت انجام عملیات

از جمله مواردی که باید در زمان تجزیه و تحلیل خطرات کار بررسی گردد موقعیت انجام عملیات می باشد. حفاری های موجود که بدون پوشش هستند، خطوط انتقال برق هوایی، تاسیسات زیر زمین و… از مواردی هستند که باید وضعیت آن ها در محل انجام پروژه به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که این موارد نیاز به پیشبینی تمهیداتی هستند، حتما موارد لازم برای جلوگیری از بروز حوادث در نظر گرفته شود.

در صورتی که پروژه نیاز به خاکبرداری و حفاری دارد، حتما باید وضعیت کابل های برق زیر زمینی در منطقه ای که قرار است عملیات در آنجا انجام شود، مورد بررسی قرار بگیرد و از مراجع ذیربط استعلام گرفته شود و در صورت لزوم اقدامات امنیتی مانند قطع برق، حفاظت مسیر برق و… توسط مراجع مربوطه انجام شود.

قبل از شروع پروژه کار در ارتفاع، اگر محل عملیات در مجاورت خطوط هوایی برقی می باشد، باید حتما به مسئولین ذیربط اطلاع داده شود تا اقدامات لازم مانند قطع جریان برق، تغییر مسیر سیم های برق و… را انجام دهند. این خطوط به دلیل مشکلات و خطرات زیادی که می توانند ایجاد کنند، اهمیت بسیار زیادی دارند.

کسانی که در زمینه اجرای پروژه های کار در ارتفاع فعالیت می کنند باید حداقل قدرت دید ۱۰/۴ داشته باشند. سلامتی کامل داشته و ترس از ارتفاع نداشته باشند. توانایی سمعی بالا به جهت شنیدن صدای همکاران خود و صداهای هشدار در زمان کار نیز امر مهمی برای محسوب می شود.

برای کسب اطلاع بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه کنید.
موقعیت های انجام عملیات در زمان کار در ارتفاع

 



:: برچسب‌ها: کار در ارتفاع , تهران پارس راپل ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی

کار در ارتفاع، شاید با شنیندن نام شغل کار در ارتفاع فکر کنید که با شغلی بسیار خطرناک رو به رو هستید اما اشتباه می کنید. کار در ارتفاع با رعایت ایمنی کامل جز شغل های کم خطر و بسیار ایمن است. شاید کمتر کسی باشد که کار در ارتفاع و مکان های بلند را بدون داربست به عنوان شغل خود برگزیند.

کار در ارتفاع با طناب ، به وقت و هزینه بسیار کمتری نسبت به دیگر راه و روش ها نیاز دارد. کسی که با طناب کار می کند ، می تواند در این روش کاملا مسلط به سطح ساختمان باشد و کارش را راحت تر انجام دهد.

بیمه

 کسی که کار در ارتفاع را انتخاب می کند باید حتما بیمه شود زیرا اگر ایمنی را رعایت نکند ، ممکن است آسیب های بسیار را متحمل شود . خدمات کار در ارتفاع بدون استفاده داربست انجام می شود که با ایمنی کامل و تا حد امکان بدون حوادث احتمالی می باشد.

 همچنین هزینه کار در ارتفاع به مراتب بسیار ارزان تر از خدماتی که روی داربست انجام می شود ، می باشد. همین طور این کار سختی های بستن و باز کردن داربست را ندارد و فضایی هم اشغال نمی کند.

ایراتا چیست؟

اشخاصی که تا کنون از امکانات و خدمات دست یابی با استفاده نکرده اند ، بیش تر اوقات ‏چنین نظر هایی را بیان می کنند:‏
‏این کار بسیار خطر ناک و ریسک پذیر است.
چرا باید یک شخص از جایی آویزان شود و جان خود را به خطر بیندازد؟
‏ اصلا مگر می شود وقتی از یک طناب آویزان می شویم کار هم انجام بدهیم؟
آیا کاری برای حفظ سلامتی کسانی که این کار ها را انجام می دهد انجام شده است یا نه؟
جواب واضحی که توسط افراد متخصص شرکت های مختلف ایراتا داده می شود بدین شرح است: کار کردن با ‏طناب مثل هر کار دیگری خطرات خاص خودش را دارد.

مدیریت ریسک

 اما با شناسایی و دسته بندی خطر های موجود در این کار ‏و قبول کردن و مدیریت ریسک و فهمیدن راه پیشگیری از رخ دادن خطر ، این کار نه تنها ایمنی بسیار ‏بالایی دارد بلکه می تواند تا حد بسیار بالا و قابل قبولی به هدف اصلی خود که انجام کار بدون خطر و ریسک است بسیار نزدیک شود.
ایراتا یا همان اتحادیه تجاری دسترسی با طناب صنعتی به عنوان مرجع بین المللی دسترسی صنعتی با طناب به وجود آمده است. 

هدف اصلی این اتحادیه که در بر دارنده اهداف دیگر است ، توسعه و ارتقا نظام ایمنی خود در سطوح مختلف ملی و بین المللی می باشد.

ایراتا پشتیبانی از شرکت هایی که عضو هستند و تکنیسین های که آموزش کامل دیده اند و همین طور فراهم آوردن امکان کار کردن و فعالیت به درد بخور آنها در شرایط امن و بدون خطر را به عنوان یکی از هدف های خود دنبال می کند.

irata

و از همان موقع ‏irata‏ با توسعه روش های کاری و روال های مختلف سه برنامه آموزشی جامع جهت بهینه سازی و کنترل قوانین کار در ارتفاع به وجود آورده است.

 

در سال ۱۹۹۴ بود که ایراتا راهنمای اصلی کار با طناب را مورد انتشار قرار داد. راهنمای مورد بحث تمام ‏شرکت های مرتبط را وادار یکپارچه سازی روش های کار با طناب مطابق با قانون های موجود سلامت و ایمنی نمود. با انجام این کار روش کاربردی و عملی کار با طناب مشخص و واضح شد.

این راهنما ادوات و ابزار ها و همین طور راه هایی را که کارکنان کار در ارتفاع و استفاده کنندگان روش های کار با طناب باید به کار ‏ببرند را واضح و مشخص کرد.
تمام شرکت هایی که تحت قوانین ‏ایراتا فعالیت دارند باید از لحاظ رعایت قوانین ‏ایراتا مورد رسیدگی های مختلف دوره ای قرار بگیرند.‏‎ ‎رسیدگی ها هم در زمینه کیفی و هم در ‏زمینه فنی انجام می شود.
از سال ۱۹۹۲ تمام اشخاصی که در حوزه های مرتبط صنعتی کار می کنند مجبور به گذراندن دوره های آموزشی مختلف ایراتا شده اند.
اکنون بعد از حدود ده سال از این که گام های شروع این کار برداشته شد.

بازار کار

 نیرو های بسیار زیادی از اشخاص ‏متخصص آموزش دیده که مهارت های کاری خود را با قانون و آموزش های دارای هدف همسان ‏سازی کرده اند در بازار کار قرار دارند.

به دلیل وجود این افراد شرکت های کار در ارتفاع می تواند هر خدماتی در زمینه های مختلف کاری ارائه دهند و کسانی که از این شرکت های سرویس می گیرند هم با اعتماد و اطمینان و به خوبی از این توانایی ها بهره مند می شوند.

از انواع خدمات کار در ارتفاع میتوان از نورپردازی نما, نقاشی نما,جورشکاری و برشکاری ,نصب تابلو و بنر, پیچ و رولپلاک نما و … نام برد. 

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت تهران پارس راپل مراجعه کنید.

 



:: برچسب‌ها: تهران پارس راپل , کار در ارتفاع ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سارا موسوی
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد